Przepis i sposób przygotowania na: Tort rocznicowy I
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tort rocznicowy I foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-rocznicowy-i1-2.jpg)
![Krok 2 - Tort rocznicowy I foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-rocznicowy-i2-2.jpg)
![Krok 3 - Tort rocznicowy I foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-rocznicowy-i3-2.jpg)
![Krok 4 - Tort rocznicowy I foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-rocznicowy-i4-2.jpg)
blat ciasta
krem
budyń bananowy
blat ciasta
galaretka agrestowa
blat ciasta
krem
budyń bananowy
blat ciasta
![Krok 5 - Tort rocznicowy I foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-rocznicowy-i5-2.jpg)
![Krok 6 - Tort rocznicowy I foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-rocznicowy-i6-2.jpg)
jajko | 8 sztuk |
woda | 6 łyżek |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
mąka | 6 łyżek |
mąka ziemniaczana | 4 łyżki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier | 2 szklanki |
budyń śmietankowy | 1 opakowanie |
budyń bananowy | 1 opakowanie |
galaretka agrestowa | 1 opakowanie |
woda | 2 szklanki |
czekolada gorzka | 6 kostek |
masło | 250 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: