Przepis i sposób przygotowania na: Tort z krówką i bitą śmietaną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tort z krówką i bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-z-krowka-i-bita-smietana3-2.jpg)
![Krok 2 - Tort z krówką i bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-z-krowka-i-bita-smietana2-2.jpg)
![Krok 3 - Tort z krówką i bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-z-krowka-i-bita-smietana1-2.jpg)
Wstawiamy do lodówki najlepiej na całą noc.
![Krok 4 - Tort z krówką i bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tort-z-krowka-i-bita-smietana0-2.jpg)
Biszkopt | 4 placki |
masa krówkowa | 1 puszka |
śmietana | 400 g |
orzehy laskowe | 100 g |
pącz do nasączenia | 1 sztuka |
cukier puder | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: