Przepis i sposób przygotowania na: Tortilla
Kroki postępowania
z podanych składników zagnieść ciasto.
![Krok 1 - Tortilla foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tortilla54-2.jpg)
![Krok 2 - Tortilla foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tortilla55-2.jpg)
![Krok 3 - Tortilla foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tortilla56-2.jpg)
![Krok 4 - Tortilla foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tortilla57-2.jpg)
![Krok 5 - Tortilla foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tortilla58-2.jpg)
![Krok 6 - Tortilla foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tortilla59-2.jpg)
![Krok 7 - Tortilla foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tortilla60-2.jpg)
![Krok 8 - Tortilla foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tortilla53-2.jpg)
Ciasto: mąka pszenna | 1 szklanka |
mąka kukurydziana | 2 szklanki |
masło | 5 dag |
sól | |
kapusta pekińska | 1/2 szt |
pomidor | 3 szt |
ogórek | 1 szt |
papryka konserwowa | |
przyprawa meksykańska | |
majonez | |
sos pomidorowy z chili | |
sól | |
pieprz | |
masło | 2 łyżki |
Nadzienie: | 30 dag |
filet z kurczaka | 30 dag |
woda | 300 (ciepła) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: