Przepis i sposób przygotowania na: TRADYCYJNE KOTLETY MIELONE ZE SZPARAGAMI
Kroki postępowania
![Krok 1 - TRADYCYJNE KOTLETY MIELONE ZE SZPARAGAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-kotlety-mielone-ze-szparagami1-2.jpg)
![Krok 2 - TRADYCYJNE KOTLETY MIELONE ZE SZPARAGAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-kotlety-mielone-ze-szparagami2-2.jpg)
![Krok 3 - TRADYCYJNE KOTLETY MIELONE ZE SZPARAGAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-kotlety-mielone-ze-szparagami3-2.jpg)
mięso mielone | 0,5 kg |
szparagi | 1 pęczek |
cebula | 1 szt |
kajzerka | 1 szt |
mleko | 0,5 szklanki |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: