Przepis i sposób przygotowania na: Tradycyjne mielone
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tradycyjne mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-mielone1-2.jpg)
Cebulę obrać i zmielić razem z bułkami.
![Krok 2 - Tradycyjne mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-mielone2-2.jpg)
![Krok 3 - Tradycyjne mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-mielone3-2.jpg)
![Krok 4 - Tradycyjne mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjne-mielone4-2.jpg)
szynka wieprzowa | 400 gram |
filet z kurczaka | 2 małe szt. |
bułka namoczona w mleku | 2 szt. |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 1.5 łyżki |
sól | 1.5 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
jajko | 1 szt. |
cebula | 1/2 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3/4 szkl. |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: