Przepis i sposób przygotowania na: Tradycyjny kapuśniak Wielkopolski
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tradycyjny kapuśniak Wielkopolski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-kapusniak-wielkopolski1-2.jpg)
![Krok 2 - Tradycyjny kapuśniak Wielkopolski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-kapusniak-wielkopolski2-2.jpg)
![Krok 3 - Tradycyjny kapuśniak Wielkopolski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-kapusniak-wielkopolski3-2.jpg)
![Krok 4 - Tradycyjny kapuśniak Wielkopolski foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-kapusniak-wielkopolski4-2.jpg)
żeberka wieprzowe | 2-3 sztuki |
woda zimna | 3 litry |
kapusta kiszona | 0,5 kg |
ziemniaki | 0,5 kg |
marchew | 3 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
Ziele angielskie całe Prymat | 6 ziarenek |
sól i pieprz | 2 duże szczypty do smaku |
boczek wędzony | 300 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: