Przepis i sposób przygotowania na: Tradycyjny miodownik
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tradycyjny miodownik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-miodownik11-2.jpg)
![Krok 2 - Tradycyjny miodownik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-miodownik12-2.jpg)
![Krok 3 - Tradycyjny miodownik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-miodownik10-2.jpg)
Ciasto miodowe: | |
mąka pszenna | 3 szk |
margaryna | 1/2 kostki |
jogurt naturalny | 2 łyżki |
miód | 4 łyżki |
cukier | 1/3 szkl |
jajko | 3 |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
masa | |
mleko | 3 szkl |
kasza manna | 8 łyżek |
margaryna | 1 |
cukier puder | 2 łyżki |
cukier biały | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 2 opakowania |
cytryna | 1 |
poncz | |
rum | 4 łyżki |
woda | 150 ml |
polewa czekoladowa | |
orzechy włoskie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: