Przepis i sposób przygotowania na: Tradycyjny włoski chleb wielkanocny (serowy)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Tradycyjny włoski chleb wielkanocny (serowy) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-wloski-chleb-wielkanocny-serowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Tradycyjny włoski chleb wielkanocny (serowy) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-wloski-chleb-wielkanocny-serowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Tradycyjny włoski chleb wielkanocny (serowy) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-wloski-chleb-wielkanocny-serowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Tradycyjny włoski chleb wielkanocny (serowy) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-wloski-chleb-wielkanocny-serowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Tradycyjny włoski chleb wielkanocny (serowy) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-wloski-chleb-wielkanocny-serowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Tradycyjny włoski chleb wielkanocny (serowy) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-wloski-chleb-wielkanocny-serowy6-2.jpg)
![Krok 7 - Tradycyjny włoski chleb wielkanocny (serowy) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-wloski-chleb-wielkanocny-serowy7-2.jpg)
![Krok 8 - Tradycyjny włoski chleb wielkanocny (serowy) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-wloski-chleb-wielkanocny-serowy8-2.jpg)
![Krok 9 - Tradycyjny włoski chleb wielkanocny (serowy) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-wloski-chleb-wielkanocny-serowy9-2.jpg)
![Krok 10 - Tradycyjny włoski chleb wielkanocny (serowy) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-wloski-chleb-wielkanocny-serowy10-2.jpg)
![Krok 11 - Tradycyjny włoski chleb wielkanocny (serowy) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-wloski-chleb-wielkanocny-serowy11-2.jpg)
![Krok 12 - Tradycyjny włoski chleb wielkanocny (serowy) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/tradycyjny-wloski-chleb-wielkanocny-serowy12-2.jpg)
mąka pszenna | 500 g typ 750 |
jajko | 5 szt |
drożdże | 25 g świeże |
woda | 100 ml |
parmezan starty | 150-300 g |
cukier | 1 łyżeczka |
sól | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 łyżeczka |
oliwa | 5 łyżek |
smalec | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: