Przepis i sposób przygotowania na: Truskawkowo-miętowa panna cotta
Kroki postępowania
![Krok 1 - Truskawkowo-miętowa panna cotta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawkowo-mietowa-panna-cotta1-2.jpg)
![Krok 2 - Truskawkowo-miętowa panna cotta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawkowo-mietowa-panna-cotta2-2.jpg)
![Krok 3 - Truskawkowo-miętowa panna cotta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/truskawkowo-mietowa-panna-cotta3-2.jpg)
truskawki świeże | 40 dag |
cukier | 3 łyżki |
galaretka truskawkowa | 2 torebki |
śmietana 30% | 330 ml |
mleko 2% | 300 ml |
laska wanilii | 1 laska |
cukier | 1/2 szklanki |
syrop miętowy | 3 krople |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 listki |
truskawki świeże | do dekoracji |
mięta liście | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: