Przepis i sposób przygotowania na: Twarogowe pierożki z jabłkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Twarogowe pierożki z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/twarogowe-pierozki-z-jablkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Twarogowe pierożki z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/twarogowe-pierozki-z-jablkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Twarogowe pierożki z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/twarogowe-pierozki-z-jablkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Twarogowe pierożki z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/twarogowe-pierozki-z-jablkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Twarogowe pierożki z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/twarogowe-pierozki-z-jablkami5-2.jpg)
![Krok 6 - Twarogowe pierożki z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/twarogowe-pierozki-z-jablkami6-2.jpg)
mąka pszenna | 1 szkl |
mąka owsiana | 1/2 szkl |
mąka pełnoziarnista | 1/2 szkl |
twaróg | 200 g |
mleko | 1/4 szkl |
masło | 50 g |
cukier | 1/3 szkl |
cukier waniliowy | 2 łyżki |
proszek do pieczenia | 1 czubata łyżeczka |
jabłka | 2 duże szt |
cukier brązowy | 2 łyżki |
cynamon Prymat | 1/2 łyżeczki |
jajko |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: