Składniki:
twaróg półtłusty | 125 g |
budyń waniliowy | 40 g |
cukier waniliowy | 16 g |
mleko | 1/4 szklanki |
jajko | 1 szt |
cynamon Prymat | 1/4 łyżeczki |
borówki | garść |
rodzynki | 2 łyżki |
twaróg półtłusty | 125 g |
budyń waniliowy | 40 g |
cukier waniliowy | 16 g |
mleko | 1/4 szklanki |
jajko | 1 szt |
cynamon Prymat | 1/4 łyżeczki |
borówki | garść |
rodzynki | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: