Przepis i sposób przygotowania na: Twarogowo-jabłkowe placuszki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Twarogowo-jabłkowe placuszki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/twarogowojablkowe-placuszki1-2.jpg)
![Krok 2 - Twarogowo-jabłkowe placuszki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/twarogowojablkowe-placuszki2-2.jpg)
![Krok 3 - Twarogowo-jabłkowe placuszki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/twarogowojablkowe-placuszki3-2.jpg)
![Krok 4 - Twarogowo-jabłkowe placuszki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/twarogowojablkowe-placuszki0-2.jpg)
jabłko | 1 duża sztuka |
jajko | 3 sztuki |
jogurt grecki | 180 gram |
cukier | 1/3 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
mąka | 1,5 szklanki |
olej do smażenia | |
twaróg | 250 (tłusty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: