Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Tyńczyk z kolorowymi warzywami

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 2 puszki
papryka czerwona 1 sztuka
papryka żółta 1 sztuka
pieprz
papryka zielona 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Tyńczyk z kolorowymi warzywami

Kroki postępowania

1
Na samym początku przygotowujemy wszystkie składniki do wykonania sałatki.
Krok 1 - Tyńczyk z kolorowymi warzywami foto
2
W pierwszym etapie należy odsączyć tuńczyka z wody. Następnie myjemy, czyścimy i kroimy papryki. Wszystkie składniki umieszczamy w misce.
Krok 2 - Tyńczyk z kolorowymi warzywami foto
3
Tuńczyka rozdrabniamy widelcem. Wszystkie składniki doprawiamy pieprzem ziołowym i umieszczamy w salaterce. Smacznego!!
Krok 3 - Tyńczyk z kolorowymi warzywami foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 24.04.2013 23:41
bardzo lubie
Anna152 25.01.2013 08:25
szybko i smacznie
dianix 29.08.2012 20:02
kiedy js go jadlam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak