Przepis i sposób przygotowania na: Ucierane ciasto kokosowe z rodzynkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ucierane ciasto kokosowe z rodzynkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierane-ciasto-kokosowe-z-rodzynkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Ucierane ciasto kokosowe z rodzynkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierane-ciasto-kokosowe-z-rodzynkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Ucierane ciasto kokosowe z rodzynkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierane-ciasto-kokosowe-z-rodzynkami3-2.jpg)
Ciasto pieczemy około godziny w temp. 180 stopni.
![Krok 4 - Ucierane ciasto kokosowe z rodzynkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierane-ciasto-kokosowe-z-rodzynkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Ucierane ciasto kokosowe z rodzynkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ucierane-ciasto-kokosowe-z-rodzynkami5-2.jpg)
margaryna | 25 dkg |
jajko | 6 sztuk |
cukier | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
mąka pszenna | 2 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
kakao | 2 łyżki |
rodzynki | 5 dkg |
wiórki kokosowe | 20 dkg |
margaryna | 12 dkg |
mleko | 1/2 szklanki |
cukier | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: