Przepis i sposób przygotowania na: Udka kurczaka pod ryżowa pierzynką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udka kurczaka pod ryżowa pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-kurczaka-pod-ryzowa-pierzynka1-2.jpg)
![Krok 2 - Udka kurczaka pod ryżowa pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-kurczaka-pod-ryzowa-pierzynka2-2.jpg)
![Krok 3 - Udka kurczaka pod ryżowa pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-kurczaka-pod-ryzowa-pierzynka3-2.jpg)
![Krok 4 - Udka kurczaka pod ryżowa pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-kurczaka-pod-ryzowa-pierzynka4-2.jpg)
udka kurczaka | 8 szt |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | do smaku |
przyprawa gyros | do smaku |
ryż | 2 szklanki |
bulion drobiowy | 4 kostki |
marchewka | 3 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler korzeniowy | 1/2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
por (biała część) | 1/2 sztuki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
woda | 4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: