Przepis i sposób przygotowania na: Udka pieczone w ziołach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udka pieczone w ziołach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pieczone-w-ziolach1-2.jpg)
![Krok 2 - Udka pieczone w ziołach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pieczone-w-ziolach2-2.jpg)
![Krok 3 - Udka pieczone w ziołach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pieczone-w-ziolach3-2.jpg)
![Krok 4 - Udka pieczone w ziołach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pieczone-w-ziolach4-2.jpg)
fasola szparagowa | 500 g |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 50 g |
margaryna | 100 g |
udka kurczaka całe | 6 szt |
cebula biała | 4 szt |
pieczarki | 20 dag |
margaryna | 100 g |
olej do smażenia | 25 ml |
czosnek ząbki | 4 szt |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | do smaku |
wino białe wytrawne | 100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: