Przepis i sposób przygotowania na: Udka pieczone z ryżem i warzywami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udka pieczone z ryżem i warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pieczone-z-ryzem-i-warzywami1-2.jpg)
![Krok 2 - Udka pieczone z ryżem i warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pieczone-z-ryzem-i-warzywami2-2.jpg)
![Krok 3 - Udka pieczone z ryżem i warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pieczone-z-ryzem-i-warzywami3-2.jpg)
![Krok 4 - Udka pieczone z ryżem i warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pieczone-z-ryzem-i-warzywami4-2.jpg)
udka z kurczaka | 1 kg |
por (biała część) | |
cebula | 1 sztuka |
brokuł | 250 gram |
papryka czerwona | 200 gram |
kalafior | 150 gram |
fasolka szparagowa | 150 gram |
ryż | 200 gram |
woda | 1.5 szklanki |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: