Przepis i sposób przygotowania na: Udka pod selerową skorupką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udka pod selerową skorupką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pod-selerowa-skorupka1-2.jpg)
![Krok 2 - Udka pod selerową skorupką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pod-selerowa-skorupka2-2.jpg)
![Krok 3 - Udka pod selerową skorupką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pod-selerowa-skorupka3-2.jpg)
![Krok 4 - Udka pod selerową skorupką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pod-selerowa-skorupka4-2.jpg)
![Krok 5 - Udka pod selerową skorupką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pod-selerowa-skorupka5-2.jpg)
![Krok 6 - Udka pod selerową skorupką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-pod-selerowa-skorupka6-2.jpg)
udka kurczaka | 1 kg |
seler | 100-150 g |
cebula | 1 szt |
olej | 4 łyżki |
sól do smaku | |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: