Przepis i sposób przygotowania na: Udka smażone z natką pietruszki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udka smażone z natką pietruszki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-smazone-z-natka-pietruszki1-2.jpg)
![Krok 2 - Udka smażone z natką pietruszki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-smazone-z-natka-pietruszki2-2.jpg)
![Krok 3 - Udka smażone z natką pietruszki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-smazone-z-natka-pietruszki3-2.jpg)
![Krok 4 - Udka smażone z natką pietruszki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-smazone-z-natka-pietruszki4-2.jpg)
udka z kurczaka | 3-4 szt |
natka pietruszki | 1 pęczek |
masło | 50 g |
oliwa | 3-4 łyżki |
sos sojowy | 1 łyżka |
ząbki czosnku | 1 szt |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: