Przepis i sposób przygotowania na: Udka w konfiturze z czerwonej cebuli
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udka w konfiturze z czerwonej cebuli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-w-konfiturze-z-czerwonej-cebuli1-2.jpg)
![Krok 2 - Udka w konfiturze z czerwonej cebuli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-w-konfiturze-z-czerwonej-cebuli2-2.jpg)
![Krok 3 - Udka w konfiturze z czerwonej cebuli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-w-konfiturze-z-czerwonej-cebuli3-2.jpg)
![Krok 4 - Udka w konfiturze z czerwonej cebuli foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-w-konfiturze-z-czerwonej-cebuli4-2.jpg)
udka z kurczaka | 1 kg |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
cebula czerwona | 1 1/2 kg |
cukier brązowy | 1/2 szkl |
wino czerwone wytrawne | 300 ml |
ocet balsamiczny | 3/4 szkl |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
masło |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: