Przepis i sposób przygotowania na: Udka w sosie chińskim
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udka w sosie chińskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-w-sosie-chinskim1-2.jpg)
![Krok 2 - Udka w sosie chińskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-w-sosie-chinskim2-2.jpg)
![Krok 3 - Udka w sosie chińskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-w-sosie-chinskim3-2.jpg)
![Krok 4 - Udka w sosie chińskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-w-sosie-chinskim4-2.jpg)
![Krok 5 - Udka w sosie chińskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-w-sosie-chinskim5-2.jpg)
![Krok 6 - Udka w sosie chińskim foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-w-sosie-chinskim6-2.jpg)
udka kurczaka | 6 szt |
olej do smażenia | |
sos sojowy | 8 łyżek |
woda | 10 łyżek |
ząbek czosnku | 4 |
oliwa | 4 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
ketchup łagodny | 4 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
pieczarki | 6 szt |
miód płynny | 2 łyżki |
cukier | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: