Przepis i sposób przygotowania na: Udka wyluzowane ze szparagami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udka wyluzowane ze szparagami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-wyluzowane-ze-szparagami1-2.jpg)
![Krok 2 - Udka wyluzowane ze szparagami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-wyluzowane-ze-szparagami2-2.jpg)
![Krok 3 - Udka wyluzowane ze szparagami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-wyluzowane-ze-szparagami3-2.jpg)
![Krok 4 - Udka wyluzowane ze szparagami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-wyluzowane-ze-szparagami4-2.jpg)
udka kurczaka | 4 sztuki |
majeranek | 1/2 łyżeczki |
sól i pieprz | 1 do smaku |
cebula biała | 1 sztuka |
ocet winny | 3 łyżki |
czosnek ząbki | 1 ząbek |
bazylia | 1/2 łyżeczki |
oliwa | 2 łyżki |
szparagi zielone | 8 sztuki |
szparagi białe | 4 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: