Przepis i sposób przygotowania na: Udka z nutą pesto bazyliowego -słonecznikiem wzbogacone :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udka z nutą pesto bazyliowego -słonecznikiem wzbogacone :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-z-nuta-pesto-bazyliowego-slonecznikiem-wzbogacone-1-2.jpg)
![Krok 2 - Udka z nutą pesto bazyliowego -słonecznikiem wzbogacone :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-z-nuta-pesto-bazyliowego-slonecznikiem-wzbogacone-2-2.jpg)
![Krok 3 - Udka z nutą pesto bazyliowego -słonecznikiem wzbogacone :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-z-nuta-pesto-bazyliowego-slonecznikiem-wzbogacone-3-2.jpg)
![Krok 4 - Udka z nutą pesto bazyliowego -słonecznikiem wzbogacone :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-z-nuta-pesto-bazyliowego-slonecznikiem-wzbogacone-4-2.jpg)
udka kurczaka | 3 sztuki |
kabanos | 2 sztuki |
pesto | 3 łyżeczki |
słonecznik łuskany | 0,5 szklanki |
ser camembert | 0,5 sztuki |
ziemniaki | 10 sztuk |
sól | 1\4 łyzeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: