Przepis i sposób przygotowania na: Udka z pieczarkowym nadzieniem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udka z pieczarkowym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-z-pieczarkowym-nadzieniem1-2.jpg)
![Krok 2 - Udka z pieczarkowym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-z-pieczarkowym-nadzieniem2-2.jpg)
![Krok 3 - Udka z pieczarkowym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-z-pieczarkowym-nadzieniem3-2.jpg)
![Krok 4 - Udka z pieczarkowym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udka-z-pieczarkowym-nadzieniem4-2.jpg)
udka z kurczaka | 6 sztuk |
pieczarki | 6 sztuk |
orzechy laskowe | 3 łyżki |
jajko | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuki |
masło | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: