Przepis i sposób przygotowania na: Udko nadziewane brukselką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Udko nadziewane brukselką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udko-nadziewane-brukselka-1-2.jpg)
![Krok 2 - Udko nadziewane brukselką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udko-nadziewane-brukselka-2-2.jpg)
![Krok 3 - Udko nadziewane brukselką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udko-nadziewane-brukselka-3-2.jpg)
![Krok 4 - Udko nadziewane brukselką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udko-nadziewane-brukselka-4-2.jpg)
![Krok 5 - Udko nadziewane brukselką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udko-nadziewane-brukselka-5-2.jpg)
![Krok 6 - Udko nadziewane brukselką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/udko-nadziewane-brukselka-6-2.jpg)
ćwiartki z kurczaka | 1 szt |
kapusta | 5 dag ( brukselka) |
cebula | 0,5 szt |
papryka | 0,4 szt |
masło | 1 łyżka |
ser żółty starty | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
czosnek | 1 ząbek |
olej | 1 łyżka |
papryka mielona |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: