Przepis i sposób przygotowania na: Walentynkowe serducha.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Walentynkowe serducha. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/walentynkowe-serducha1-2.jpg)
![Krok 2 - Walentynkowe serducha. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/walentynkowe-serducha2-2.jpg)
Kolajna czynnoscia jest laczenie dwoch serc z rozpuszczona masa marcepanowa (nakladalam ca 1 lyzeczke masy).
![Krok 3 - Walentynkowe serducha. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/walentynkowe-serducha3-2.jpg)
Smacznego!!
![Krok 4 - Walentynkowe serducha. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/walentynkowe-serducha0-2.jpg)
mąka | 125 g |
masło | 100 g |
cukier | 65 g |
migdały mielone | 50 g |
masa marcepanowa | 100 g |
likier amaretto | 3 lyzki |
biala kuwertura | 100 g |
ozdoby wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: