Przepis i sposób przygotowania na: Walentynkowy tort
Kroki postępowania
Smacznego :)
Biszkopt | |
jaja | 5 sztuk |
mąka pszenna | 3/4 szklanki |
mąka ziemniaczana | 1/4 szklanki |
barwnik | do koloru |
cukier kryształ | 2/3 szklanki |
aromat waniliowy | 5 kropli |
masa | |
margaryna | 200 gram |
budyń śmietankowy | 1,5 opakowania |
cukier puder | 1/2 szklanki |
mleko | 2/3 litra |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
poncz | |
wiśniówka | 2 łyżki |
sok malinowy | 3 łyżki |
woda | 2/3 szklanki |
dżem truskawkowy | 1 słoiczek |
truskawki | 250 dag |
wiórki kokosowe | do ozdobienia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: