Przepis i sposób przygotowania na: Waniliowa Panna Cotta z sokiem z malin
Kroki postępowania
![Krok 1 - Waniliowa Panna Cotta z sokiem z malin foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/waniliowa-panna-cotta-z-sokiem-z-malin1-2.jpg)
![Krok 2 - Waniliowa Panna Cotta z sokiem z malin foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/waniliowa-panna-cotta-z-sokiem-z-malin2-2.jpg)
![Krok 3 - Waniliowa Panna Cotta z sokiem z malin foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/waniliowa-panna-cotta-z-sokiem-z-malin3-2.jpg)
![Krok 4 - Waniliowa Panna Cotta z sokiem z malin foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/waniliowa-panna-cotta-z-sokiem-z-malin4-2.jpg)
![Krok 5 - Waniliowa Panna Cotta z sokiem z malin foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/waniliowa-panna-cotta-z-sokiem-z-malin5-2.jpg)
![Krok 6 - Waniliowa Panna Cotta z sokiem z malin foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/waniliowa-panna-cotta-z-sokiem-z-malin6-2.jpg)
laska wanilii | 2 szt |
śmietana 30% | 0,5 l |
mleko 3,2% | 0,5 l |
cukier | 200 g |
olej | 5 g |
maliny świeże | 400 g |
borówka amerykańska | 200 g |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: