Składniki:
czekolda mleczna | 200 g |
masło orzechowe | 3 łyzki |
cukier | 4 łyzki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
laska wanilii | 1 sztuka |
czekolda gorzka | 100 g |
kremówka | 1/4 szklanki |
kremówka | 250 ml |
czekolda mleczna | 200 g |
masło orzechowe | 3 łyzki |
cukier | 4 łyzki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
laska wanilii | 1 sztuka |
czekolda gorzka | 100 g |
kremówka | 1/4 szklanki |
kremówka | 250 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: