Przepis i sposób przygotowania na: Wariacja na temat ciasta dyniowego
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wariacja na temat ciasta dyniowego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wariacja-na-temat-ciasta-dyniowego1-2.jpg)
![Krok 2 - Wariacja na temat ciasta dyniowego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wariacja-na-temat-ciasta-dyniowego2-2.jpg)
![Krok 3 - Wariacja na temat ciasta dyniowego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wariacja-na-temat-ciasta-dyniowego3-2.jpg)
![Krok 4 - Wariacja na temat ciasta dyniowego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wariacja-na-temat-ciasta-dyniowego4-2.jpg)
Po schłodzeniu kroję ciasto na kawałki.
![Krok 5 - Wariacja na temat ciasta dyniowego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wariacja-na-temat-ciasta-dyniowego5-2.jpg)
dynia | 3 szklanki |
jajko | 4 sztuki |
olej | 1 szklanka |
cukier | 1 szklanka |
mąka | 2 szklanki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
serek mascarpone | 1 opakowanie |
polewa czekoladowa | 1 opakowanie |
płatki migdałowe | 3 łyżki |
żurawina | 2 łyżki |
skórka pomarańczowa | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: