Przepis i sposób przygotowania na: Warstwowy deser z budyniem
Kroki postępowania
Budyń ugotować na mleku zgodnie z przepisem na opakowaniu, lekko przestudzić.
![Krok 1 - Warstwowy deser z budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/warstwowy-deser-z-budyniem1-2.jpg)
![Krok 2 - Warstwowy deser z budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/warstwowy-deser-z-budyniem2-2.jpg)
![Krok 3 - Warstwowy deser z budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/warstwowy-deser-z-budyniem3-2.jpg)
![Krok 4 - Warstwowy deser z budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/warstwowy-deser-z-budyniem4-2.jpg)
![Krok 5 - Warstwowy deser z budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/warstwowy-deser-z-budyniem5-2.jpg)
![Krok 6 - Warstwowy deser z budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/warstwowy-deser-z-budyniem6-2.jpg)
![Krok 7 - Warstwowy deser z budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/warstwowy-deser-z-budyniem7-2.jpg)
budyń | 1 opakowanie |
mleko | 1/2 l |
pomarańcze | 2 sztuki |
śmietana kremówka | 1 szklanka |
cukier puder | 2 łyżki |
truskawki świeże | 4 duże sztuki |
miód | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: