Przepis i sposób przygotowania na: Warzywa z patelni z masłem i bułką tartą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Warzywa z patelni z masłem i bułką tartą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/warzywa-z-patelni-z-maslem-i-bulka-tarta1-2.jpg)
![Krok 2 - Warzywa z patelni z masłem i bułką tartą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/warzywa-z-patelni-z-maslem-i-bulka-tarta2-2.jpg)
![Krok 3 - Warzywa z patelni z masłem i bułką tartą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/warzywa-z-patelni-z-maslem-i-bulka-tarta3-2.jpg)
![Krok 4 - Warzywa z patelni z masłem i bułką tartą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/warzywa-z-patelni-z-maslem-i-bulka-tarta0-2.jpg)
fasolka szparagowa | 30-40 dag |
papryka czerwona | 1 szt |
dynia | 30-40 dag |
bakłażan | 1/2 szt |
masło | 10-15 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3-4 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka zielona | 1/2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: