Składniki:
wątróbka wieprzowa | 50 dag |
cebula | 2 sztuki |
wywar warzywny | 150 ml |
koperek | 1 pęczek |
oliwa | 7 łyżek |
mąka | 1-2 łyżki |
mleko | 250 ml |
wino czerwone wytrawne | 150 ml |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat |
wątróbka wieprzowa | 50 dag |
cebula | 2 sztuki |
wywar warzywny | 150 ml |
koperek | 1 pęczek |
oliwa | 7 łyżek |
mąka | 1-2 łyżki |
mleko | 250 ml |
wino czerwone wytrawne | 150 ml |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: