Składniki:
wątróbka cielęca | 50 dag |
boczek wędzony | 50 dag |
jabłka | 2 szt |
mleko | 1 szkl |
szałwia | kilka gałązek |
masło | 4 łyżki |
olej | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
sól | |
pieprz |
wątróbka cielęca | 50 dag |
boczek wędzony | 50 dag |
jabłka | 2 szt |
mleko | 1 szkl |
szałwia | kilka gałązek |
masło | 4 łyżki |
olej | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: