Składniki:
wąróbka cielęca | 50 dkg |
cytryny | 2 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
posiekana pietruszka | 2 łyżki |
śmietana | 5 łyżek |
mąka | 1,5 łyżki |
olej | 3 łyżki |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
bulion | 1 szkl |
wąróbka cielęca | 50 dkg |
cytryny | 2 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek | 1 ząbek |
posiekana pietruszka | 2 łyżki |
śmietana | 5 łyżek |
mąka | 1,5 łyżki |
olej | 3 łyżki |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
bulion | 1 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: