Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka po meksykańsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wątróbka po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-po-meksykansku1-2.jpg)
![Krok 2 - Wątróbka po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-po-meksykansku2-2.jpg)
![Krok 3 - Wątróbka po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-po-meksykansku3-2.jpg)
![Krok 4 - Wątróbka po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-po-meksykansku4-2.jpg)
![Krok 5 - Wątróbka po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-po-meksykansku5-2.jpg)
![Krok 6 - Wątróbka po meksykańsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-po-meksykansku6-2.jpg)
wątróbka drobiowa | 800 g |
cebula | 4 sztuki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
fasola czerwona z puszki | 1 puszka |
kukurydza w puszce | 1 puszka |
pomidory krojone z puszki | 1 puszka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
przyprawa gyros | 1 łyżeczka |
mąka | ok 4 łyżki |
masło | 100-150 g |
olej do smażenia |
mleko | 0,5 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: