Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka w sosie ziołowo-musztardowym
Kroki postępowania
Ale do rzeczy...
Na patelni podsmażam cebulę z porem posypaną czosnkiem.
Pyszne!
musztarda | 1,5 łyżki |
wątróbka | 250 gram |
mleko | 1/2 szkl |
śmietana | 100 gram |
mąka | 1 łyżka |
zioła | |
Pieprz biały mielony Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
por (biała część) | 1/5 szt |
cebula | 1/2 szt |
bazylia | 4 listki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: