Przepis i sposób przygotowania na: WĄTRÓBKA Z CEBULĄ
Kroki postępowania
![Krok 1 - WĄTRÓBKA Z CEBULĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-z-cebula6-2.jpg)
![Krok 2 - WĄTRÓBKA Z CEBULĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-z-cebula7-2.jpg)
![Krok 3 - WĄTRÓBKA Z CEBULĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-z-cebula5-2.jpg)
![Krok 4 - WĄTRÓBKA Z CEBULĄ foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobka-z-cebula4-2.jpg)
wątroba | 500 gram |
cebula | 3 sztuki |
olej do smażenia | 1/2 szklanki |
sól | 1/2 łyżeczki |
przyprawa uniwersalna | 1/2 łyżeczki |
mąka | 1/4 szklanki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/8 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: