Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbkowa pasta do chleba
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wątróbkowa pasta do chleba foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobkowa-pasta-do-chleba1-2.jpg)
![Krok 2 - Wątróbkowa pasta do chleba foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobkowa-pasta-do-chleba2-2.jpg)
Do zmielonego mięsa dolewamy wywar i mieszamy aż powstanie pasta.
![Krok 3 - Wątróbkowa pasta do chleba foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobkowa-pasta-do-chleba3-2.jpg)
![Krok 4 - Wątróbkowa pasta do chleba foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobkowa-pasta-do-chleba4-2.jpg)
![Krok 5 - Wątróbkowa pasta do chleba foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/watrobkowa-pasta-do-chleba5-2.jpg)
wątróbka drobiowa | 20 dag |
smalec | 2 łyżki |
ser żółty | 70 g |
śmietana 18 proc | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: