Składniki:
wątróbka | 1/2 kg |
cebula | 2 |
pieczarki | 25 dag |
papryka żółta | 1 |
papryka czerwona | 1 |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
śmietana | 2 łyżki |
pieprz | |
sól | |
natka pietruszki | |
olej do smażenia | |
bulion | 1 kostka |
wątróbka | 1/2 kg |
cebula | 2 |
pieczarki | 25 dag |
papryka żółta | 1 |
papryka czerwona | 1 |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
śmietana | 2 łyżki |
pieprz | |
sól | |
natka pietruszki | |
olej do smażenia | |
bulion | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: