Przepis i sposób przygotowania na: Wielkanocna zupa chrzanowa
Kroki postępowania
Szynkę parzoną i kiełbasę gotujemy w wodzie, która będzie później wywarem
![Krok 1 - Wielkanocna zupa chrzanowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocna-zupa-chrzanowa4-2.jpg)
![Krok 2 - Wielkanocna zupa chrzanowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocna-zupa-chrzanowa5-2.jpg)
![Krok 3 - Wielkanocna zupa chrzanowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocna-zupa-chrzanowa6-2.jpg)
Zupę trzymamy pod przykryciem, aby chrzan się nie ulatniał
![Krok 4 - Wielkanocna zupa chrzanowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocna-zupa-chrzanowa7-2.jpg)
szynka parzona | 1 kg |
szynka wieprzowa | 1 kg |
kiełbasa śląska | 1 kg |
jajka ugotowane na twardo | 15 szt |
śmietana | 1 duża |
chrzan ze słoika | 1 słoiczek |
woda | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: