Przepis i sposób przygotowania na: Wielkanocne zajączki z kokosowym futerkiem
Kroki postępowania
PRZYGOTOWANIE:
Miękkie masło dokładnie ucieramy z cukrem pudrem do momentu wytworzenia jednolitej masy.
![Krok 1 - Wielkanocne zajączki z kokosowym futerkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocne-zajaczki-z-kokosowym-futerkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Wielkanocne zajączki z kokosowym futerkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocne-zajaczki-z-kokosowym-futerkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Wielkanocne zajączki z kokosowym futerkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocne-zajaczki-z-kokosowym-futerkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Wielkanocne zajączki z kokosowym futerkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocne-zajaczki-z-kokosowym-futerkiem4-2.jpg)
* Nie przejmujmy się, jeśli nasypiemy ich za dużo lub nasypiemy je poza ciasteczka. Po upieczeniu, nadmiar kokosu można zsypać.
![Krok 5 - Wielkanocne zajączki z kokosowym futerkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocne-zajaczki-z-kokosowym-futerkiem5-2.jpg)
Gotowe ciasteczka studzimy, a następnie zsypujemy nadmiar wiórek kokosowych.
Po całkowitym wystudzeniu przechowujemy je w metalowej puszce.
Życzę smacznego! :)
![Krok 6 - Wielkanocne zajączki z kokosowym futerkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wielkanocne-zajaczki-z-kokosowym-futerkiem6-2.jpg)