Przepis i sposób przygotowania na: Wielkanocny barszcz biały
Dodać kiełbasę i gotować jeszcze 15 minut. Wlać barszcz biały w butelce oraz dodać śmietanę. Doprawić majerankiem. Zagotować.
Podawać z jajkiem i chlebem.
Smacznego :)
żeberka wieprzowe | 1/2 kg |
kiełbasa biała | 1/2 kg |
śmietana 12% | 3 łyżki |
woda | 3 litry |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 szt |
pieprz | kilka ziarenek |
sól do smaku | |
Barszcz biały | 1 butelka |
Ziele angielskie całe Prymat | kilka ziarenek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: