Przepis i sposób przygotowania na: wieloskładnikowa zupa
Kroki postępowania
![Krok 1 - wieloskładnikowa zupa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieloskladnikowa-zupa1-2.jpg)
![Krok 2 - wieloskładnikowa zupa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieloskladnikowa-zupa2-2.jpg)
![Krok 3 - wieloskładnikowa zupa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieloskladnikowa-zupa0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 500 g |
parówki | 200 g |
pieczarki | 200 g |
cebula biała | 1 sztuka |
ogórki kiszone | 2 sztuki |
kukurydza | 1 puszka |
Kostki rosołowe Kucharek | 2 sztuki |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
margaryna | 50 g |
mąka pszenna | 3 łyżki |
olej do smażenia | 3 łyżki |
sól | do smaku |
pietruszka zielona | do smaku |
papryka | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: