Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina duszona
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wieprzowina duszona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-duszona-1-2.jpg)
![Krok 2 - Wieprzowina duszona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-duszona-2-2.jpg)
![Krok 3 - Wieprzowina duszona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-duszona-3-2.jpg)
![Krok 4 - Wieprzowina duszona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-duszona-4-2.jpg)
![Krok 5 - Wieprzowina duszona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-duszona-5-2.jpg)
![Krok 6 - Wieprzowina duszona foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-duszona-6-2.jpg)
mięso wieprzowe | 300 g |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyzeczki |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | 1/2 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 2 szt |
smalec | 2 łyżki |
cebula | 1 szt |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
woda | 20 ml |
bulion warzywny | 500 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: