Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina po chińsku
Kroki postępowania
Ryż brązowy przemywamy ciepłą wodą i gotujemy zgodnie z instrukcją (u mnie 40 min).
Gotujemy przez godzinę namoczoną w nocy fasolkę.
![Krok 1 - Wieprzowina po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-po-chinsku17-2.jpg)
![Krok 2 - Wieprzowina po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-po-chinsku18-2.jpg)
![Krok 3 - Wieprzowina po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-po-chinsku19-2.jpg)
![Krok 4 - Wieprzowina po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-po-chinsku20-2.jpg)
![Krok 5 - Wieprzowina po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-po-chinsku21-2.jpg)
![Krok 6 - Wieprzowina po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-po-chinsku22-2.jpg)
ryż brązowy | 250 g |
wieprzowina | 400 g |
limonka | 1/2 szt |
fasola | 200 g |
sos sojowy | 2 łyżki |
bazylia | 2 listki |
pietruszka | 3 listki |
papryczka chili | 1/2 szt |
czosnek | 2 ząbki |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 1 listki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: