Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina po chińsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wieprzowina po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-po-chinsku13-2.jpg)
![Krok 2 - Wieprzowina po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-po-chinsku14-2.jpg)
![Krok 3 - Wieprzowina po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-po-chinsku15-2.jpg)
schab bez kości | 2 plastry |
grzyby mun | kilka szt |
marchewka | 1 szt |
papryka | 1/2 szt |
groszek | 1/2 szklanki |
kiełki soi | 1/2 słoika |
sos sojowy | |
sos chili | |
przyprawa orientalna | |
olej arachidowy | |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
makaron ryżowy wstążki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: