Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina po hindusku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wieprzowina po hindusku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-po-hindusku1-2.jpg)
![Krok 2 - Wieprzowina po hindusku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-po-hindusku2-2.jpg)
![Krok 3 - Wieprzowina po hindusku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-po-hindusku3-2.jpg)
![Krok 4 - Wieprzowina po hindusku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-po-hindusku4-2.jpg)
![Krok 5 - Wieprzowina po hindusku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wieprzowina-po-hindusku5-2.jpg)
szynka wieprzowa | 500 g |
cebula | 2 |
czosnek | 3 ząbki |
pomidory krojone z puszki | 400 g |
Goździki całe Prymat | 2 |
ocet winny | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 |
cynamon | 1/2 łyżeczki |
kardamon | |
imbir | |
chili | |
Kurkuma mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Kmin rzymski mielony Prymat | 1 łyżeczka |
wiórki kokosowe | 1,5 łyżki |
olej do smażenia | |
sól | 1,5 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: