Składniki:
jajko | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
rosół | 1 szkl |
tymianek | |
białko | |
sól | |
pieprz | |
pieczarki posiekane | 250 g |
wieprzowina | 1,20 (bez kości) |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
cebula | 1 szt |
jajko | 1 szt |
masło | 1 łyżka |
rosół | 1 szkl |
tymianek | |
białko | |
sól | |
pieprz | |
pieczarki posiekane | 250 g |
wieprzowina | 1,20 (bez kości) |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
cebula | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: