Przepis i sposób przygotowania na: Wigilijna kapusta z suszonymi grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Wigilijna kapusta z suszonymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijna-kapusta-z-suszonymi-grzybami1-2.jpg)
![Krok 2 - Wigilijna kapusta z suszonymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijna-kapusta-z-suszonymi-grzybami2-2.jpg)
![Krok 3 - Wigilijna kapusta z suszonymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijna-kapusta-z-suszonymi-grzybami3-2.jpg)
![Krok 4 - Wigilijna kapusta z suszonymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijna-kapusta-z-suszonymi-grzybami4-2.jpg)
![Krok 5 - Wigilijna kapusta z suszonymi grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/wigilijna-kapusta-z-suszonymi-grzybami5-2.jpg)
kapusta kiszona | 1 kg |
grzyby suszone | 100-200 gram |
cebula biała | 1 sztuka |
masło | 100 gram |
olej | 3 łyżki |
sól i pieprz | 1 duża szczypta do smaku |
bulion warzywny | 2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: